no
ДЗИ
Статистиката е един от най-важнте компоненти на всеки бизнес. Нашият принос в тази област е да ви дадем пълна прозрачност на ...

no
no
no
no  Начало  no  Услуги  no   Пакетни  


Основната цел на корпоративните пакети е напълно да задоволят нуждите на компаниите от SMB сектора, което е и основната мисия на КОДА. Тези пакети имат много предимства и затова ще обсъдим всяко едно от тях малко по-надолу.no
» Включени часове
За разлика от „микро“ пакетите тук количеството на услугата се определя на база часове, а не на инциденти. Това позволява доста по-голяма гъвкавост при определяне на нуждите на вашия бизнес.
no
» Бърза реакция
Реакция в рамките на час при възникване на компютърен проблем е неизменна част от корпоративните пакети. По този начин вие ще имате сигурността, че каквото и да се случи вашите бизнес процеси няма да бъдат нарушени сериозно.
no
» Персонален отговорник
Вниманието и отговорността при общуването с клиента е едно от нещата, на които ние много държим. Вашият персонален отговорник ще се грижи за всички детайли свързани с услугите към вашата компания. Той ще е човекът, на който ще звъните при нужда от помощ или консултация в света на информационните технологии.
no
» Заместваща техника
При работата с компютърна техника понякога възникват хардуерни проблеми. В тези моменти се налага проблемното устройство да бъде занесено на ремонт. За да не спира вашият работен процес ние ви предоставяме оборотна техника за времето на ремонта.
no
» 24 часово наблюдение
Всички електронни услуги (като ел. поща, Интернет страница и др.), които предоставят вашите сървъри са под наблюдение 24 часа в денонощието. Каквото и да се случи ние ще разберем първи. Бързата реакция в подобни ситуации е от изключителна важност за спокойната работа на вашите служители.
no
» Статистика
Статистиката е един от най-важните компоненти на всеки бизнес. Нашият принос в тази област е да ви дадем пълна прозрачност на използваните от вас електронни ресурси (като Интернет,гласови комуникации и др.) към момента и в исторически план. По този начин ще можете по-лесно да взимате решения в процеса на технологичното развитие на вашият бизнес.
no
» Пълна отчетност
За да знаете за какво плащате, в края на всеки месец ще получавате детайлен отчет за извършените дейности. По този начин ще имате пълна видимост върху количеството и качеството на нашата услуга.
 
more