no
ДЗИ
Статистиката е един от най-важнте компоненти на всеки бизнес. Нашият принос в тази област е да ви дадем пълна прозрачност на ...

no
no
no
no
nooo
Извършването на компютърни услуги за дома е най-новата инициатива на КОДА имаща за цел да предостави качество на крайния потребител.
Услугата Ви дава възможността да получите помощ от високо квалифицирани специалисти без да се налага да напускате вашият дом дори за минута. Повече за услугите можете да прочетете тук.

Инсталиране на компютър
Инсталация на WiFi мрежа
Възстановяване на данни
Почистване от вируси
nooo
Професионалната компютърна поддръжка и оказването на помощ в редица други специализирани ИТ процеси е основният бизнес фокус на компанията.
Целта ни е не просто да отстраняваме възникналите проблеми при работата с компютърна техника, а да развиваме технологично вашият бизнес, с което да участваме в израстването ви като компания. Една от основните цели на КОДА е да помогне на своите клиенти да получат ефективна, качествена и бърза техническа поддръжка ...
nooo
Не е нужно да под- държате голям ИТ отдел.
Просто наемете толкова, колкото имате нужда и получете опита на разнообразен и високо квалифициран екип професионалисти!
no
Плащате толкова, колкото получавате.
С КОДА получавате подробни отчети за времето посветено на предоставянето на решения или на решаването на проблеми!
no
Управлявате растежа на вашите ИТ нужди.
С нашите услуги вашите ИТ растат заедно с вас. Така можете лесно да съобразите разходите си за ИТ с текущата необходимост!
 
more