no
ДЗИ
Статистиката е един от най-важнте компоненти на всеки бизнес. Нашият принос в тази област е да ви дадем пълна прозрачност на ...

no
no
no
no  Начало  no  Услуги  no   Как се осъществява услугата  no
» Среща
Ако проявявате интерес към услугите на КОДА то най-вероятно вече сте говорили с нашите търговски представители и те са ви разказали основните моменти в дейността на фирмата. При организиране среща ще можем по-детайлно да обсъдим вашите нужди и как бихме могли да сме ви от полза.
no
» Избор на услуга
След като сме се запознали в детайли с вашите изисквания ние ще ви предложим най-подходящата за целта услуга. Ние имаме дългогодишен опит в поставянето на технологични диагнози и можете да сте сигурни, че вашата ще е точно в целта.
no
» Договор
За нас подписването на договор не е просто подписването на лист хартия и поставянето на мокър печат, а основата, върху която заедно ще градим бъдещите си бизнес взаимоотношения. Именно затова ние отделяме необходимото време и внимание на този документ.
no
» Проверка
Първата стъпка е да направим снимка на текущото състояние на вашата компютърна инфраструктура. Резултата от това е подробен доклад, в който ще се запознаете с вашата компютърна среда, предложения за оптимизации и подобрения, подробен списък с всички текущи проблеми и други полезни за вас коментари.
no
» Първоначално изчистване на проблемите
Нашите специалисти ще прегледат всеки един компютър, принтер и други периферни устройства във вашия офис. Ще направят всички необходими корекции, оптимизации и други действия за да може вашата компютърна среда да заработи така, като винаги сте очаквали.
 
more